Hoe Home Floor Construction Werkt

In sommige gevallen wordt een bekleding van cement over de ondervloer aangebracht om rekening te houden met de aanleg van tegels of schitterende vloerverwarmingslijnen. Het is door deze bijeenkomst dat de ventilatie van het luchtraamwerk zal worden geïntroduceerd, net als verschillende leidingen en elektrische leidingen.

Vloerstructuur

Er zijn drie soorten vloerstructuren die in grote lijnen worden gebruikt in de huidige ontwikkeling. Deze omvatten geschetste, ondersteunende vloeren en gemaakte balkframes.

Van alle, de meest gebruikelijke vloerframes zijn omlijnde vloeren. Ze bestaan ​​uit gedimensioneerde blunders, die aan de buiten- en binnenzijde dragende verdelers of assen dragen die “vloerbalken” worden genoemd. Voor het grootste deel worden de vloerbalken ingebracht, 16″ gescheiden verdeeld. Het introduceren van rand- en trimmerbalken, waaraan de vloerbalken worden genageld, voltooit de rand. Ondersteuning, grotendeels door overspannen, maar vaak geïntroduceerd als sjorren, houdt de Een andere techniek die wordt gebruikt om dit soort werk te voorkomen, is om het ondergronds oppervlak aan de balken te plakken, zoals de ondervloer wordt geplaatst. Alle balken moeten in ieder geval 1-1 / 2 “uitstrekken op een kopgroep, van een pilaar of een scheidingswand van volledige grootte, behalve als metalen houders worden geïntroduceerd om legitieme lagerhulp te bieden tegen andere primaire onderdelen. Pilaren, die de vloerbalken ondersteunen over meer prominente reeksen, zijn ontwikkeld als overdekte balken, vaak aangeduid als ontwikkelde staven, of uit één stuk bestaande sterke lastdragende staven, uit hout gesneden of gemaakt. Elektrotechnici en klusjesmannen snijden of boren vaak in de balken om hulpprogramma’s te introduceren, en dit wordt erkend, voor zover ze niet meer materiaal verwijderen dan nodig is voor codes. Dit soort vloerkader is doorgaans het minst duur om te introduceren.

Beugelvloeren zijn eigenlijk dat. Ze zijn opgebouwd uit een kleine blunder, onderling verbonden in een webdesign door het gebruik van metalen of houten platen. Sporadisch zullen de beugels in de buurt worden geplaatst, met behulp van gecomprimeerde houten platen om het webwerk met elkaar te verbinden. Over het algemeen worden ze 24 “gescheiden geïntroduceerd, ofwel opgehangen aan dragende verdelers of stralen, of geïntroduceerd met geperste houten bekleding of randbalken rond de rand. Binding wordt geïntroduceerd aan de basiszijde om te voorkomen dat ze draaien, wat een typische aandoening is voor diepe beugeldelen. Vanwege het lange beugelwerk zijn lagerlengtes van in ieder geval 3” heel normaal. Beugels hebben meer opmerkelijke afstanden dan geschetste vloergemeenschappen en kunnen bedoeld zijn om de hele constructie te doorkruisen, waarbij de focus dragende ruggen zijn verwijderd. Ze zijn aanzienlijk duurder dan geschetste vloercongregaties, maar bieden een opvallend solide vloer met weinig vermijding of “overslaan” ernaar. Een ander voordeel van dit soort primaire frameworks is dat nutsbedrijven tussen de webwork-onderdelen kunnen draaien. Sta nooit toe dat uitwisselingen vanaf een beugel in de individuen snijden of boren, want ze zijn correct gefabriceerd voor de stapelomstandigheden waar ze doorheen zullen gaan tijdens het bestaan ​​​​van de constructie.

De gefabriceerde draagbalk, die over het algemeen een nieuw item is, wordt regelmatig gemaakt van materialen met minimale kosten die eruitzien als een I-schacht, zoals staal straalt in grotere constructies. Dit betekent dat de balk is ontwikkeld met een dikkere boven- en basisrand, en grotendeels in elkaar grijpende aspeniet in een opwaartse richting die zich tussen de twee uitspreidt. Deze kaders zijn extreem solide, regelmatig geschikt om de hele breedte van de constructie te doorkruisen. Een nadeel is dat voor dit soort vloeren unieke houderframes nodig zijn die bedoeld zijn voor de draagbalken, om ze aan elkaar te laten bungelen of tegen straal/dragende scheidingswanden. Geproduceerde balken veranderen in een beroemd dekframe, omdat ze over het algemeen bescheiden zijn, de werktijd verkorten en bevredigende hulp bieden. In elk geval moeten fabrikanten zich vertrouwd maken met hun vestigingen, want hulpeloze vestigingen kunnen de balken in de eerste plaats schade toebrengen. Een echt model is een driepunts, gefocusseerde draagbalk, links met het bovenste harmonie-geheel, dat denkbaar plat kan vallen of los kan trekken, over het middelste lagerpunt.

Write a Comment

Your email address will not be published.